Alla inlägg under december 2006

Av Fru Fundersam - 16 december 2006 10:37

GOD lördagsmorgon!Fru Fundersam är hemma i sitt jul-STÖK igen ... Och snart kommer Fruns bror med dotter på besök! Ska hämtas vid stationen ...Här ser ut som om en tornado dragit fram. Matrummet i uppror. Alla 40 julkorten som ligger och torkar, lite knöliga (får väl pressa dem med strykjärnet) ockuperar bordet och på golvet trängs golvlister som ligger nymålade och väntar på att sågas, för att sättas upp.Högar med post (räkningar och besked om att det blir mindre att leva av framöver, och reklam, reklam, reklam), böcker och utblommade hyacinter som hänger med huvudet i vardagsrummet. Bland dammtussar och smulor.Nu må det bli ändring! Frun tar fram dammsugaren, medan herrn börjar såga igen ... Här ska åkas!Jingle bells, jingle bells, jingle all the way! Oh what fun it is to ride, in a onehorse-open sleigh ...

Av Fru Fundersam - 15 december 2006 21:35

Och Fru Fundersam Barnvakt har druckit kaffe och ätit lussekatt. Herrn vill åt datorn, så Frun får sätta sig och sticka istället.Vi ses!

Av Fru Fundersam - 15 december 2006 12:09

Flödesskrivandet liksom bloggandet med alla kloka och galna och härliga bloggvänner ger mig idéer. Idéer, framtidsplaner ... Jag blir riktigt upprymd ska ni veta! Tänk att något så till synes "osocialt" kan vara så upplivande och berikande. Berikande för själ och hjärta! Nu ska Frun ut och åka. Det ska bli julärenden och sedan barnvaktande ikväll av en elvamånadersgullpojke.Frun dyker inte upp här på ett tag. Passar på att önska er en skön fredag allesammans! Dansar ut i behagligt må-bra-tempo, rullande på rumpan, till den go'a gubbamusiken. Lyssna vilket gung: http://www.youtube.com/watch?v=Q7ucK4Izfx0&mode=related&search=

Av Fru Fundersam - 15 december 2006 10:42

Värmerekord i Stockholm igår! Med 13,1 uppmätta grader är det den varmaste decemberdagen hittills i huvudstaden. (Som en sval sommardag.)

Även i Gävle noterades ett decemberrekord, med 11,4 grader. Gula kantareller plockas i västra Uppland och syrenknoppar sväller hos Filifjonkan och hos Fru Fundersam ... I Götaland regn, regn, regn och översvämningar.

I mitten av december ska det normalt sett vara vinter i hela Sverige. Men från och med nu blir det kanske en ny sorts vintrar att vänta ...

Av Fru Fundersam - 14 december 2006 20:38

Finns det något som kallas kvinnlig komik?
Är t ex Babbens humor annorlunda än en manlig ståuppares humor?

Fru Fundersam har inget säkert svar på frågan. Men konstigt nog är det oftast roligare om en kvinna skämtar om kvinnor, än om en man gör det. Frun gillade den engelska serien Smack the Pony, som gick i teve för några år sedan.

Det absolut bästa skämtet var väl det om kvinnan som så dålig bilförare. De visade en helt tom parkeringsplats med mängder av rutor. Och hur många gånger kvinnan bakom ratten än backade och körde fram igen, så lyckades hon inte hamna i en (1) ruta. Utan stod med halva bilen i en och andra halvan i en annan ruta.

Det tyckte Fru Fundersam var ROLIGT!

Av Fru Fundersam - 14 december 2006 20:26

Kommer ni ihåg Åsa & Gertrud i Radio Ellen och Freja? Komiker som fortfarande underhåller. Fru Fundersam lyssnade på senaste programmet av Gender i P1 (Det går att lyssna på programmet på SR-webben).

En del av sketcherna är ROLIGA. Kanske helst de med allvar i botten, som fortfarande är aktuella. T ex Flyttfåglar som handlar om de två damerna som snackar skit som: "Kan man verkligen kalla dem svenska? ... De har så konstiga vanor ....äter upp VÅRA insekter ...."

Av Fru Fundersam - 14 december 2006 19:32

Fru Fundersam tycker att det är dags! Att röja identiteten och presentera sig i bild. Nåväl, den är inte tagen idag, men ... för inte så längesedan. Ganska bra tycker Frun själv.

Ha-ha-ha. LJUVA LÖGNER. Hittade den nya presentationsbilden på en sida som Gerda-Thyra tipsade om. Här är länken till sidan med de gamla tjusiga bilderna:
http://www.art-e-zine.co.uk/vintageresources.html

Av Fru Fundersam - 14 december 2006 19:16

Idag var "sexbilderna" blodiga!
Men ganska roliga, tycker Fru Fundersam.

Var så god och titta: http://6bilder.se/

Presentation

Omröstning

Kan man styra sin egen lycka?
 Ja - jag bestämmer allt själv
 Nej - ödet styr
 Nej - kultur, miljö, familj styr
 I större utsträckning än man först tror

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25 26 27 28 29 30 31
<<< December 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards